Resurse

fundatia-amfiteatru.ro
Fundația Amfiteatru este o organizație non-profit și non-guvernamentală a cărei activitate se concentrează pe dezvoltarea identităților comunităților și a capitalului uman. A fost înființată în anul 2000 și a derulat peste 100 de programe culturale, educaționale, științifice și de formare profesională, turistice, de sănătate, sociale și de protecție a mediului.

turismulresponsabil.ro
Potenţialul turismului românesc reprezintă premiza de la care am pornit în formularea ipotezei conform căreia dezvoltarea acestui domeniu poate fi făcută prin practicarea şi promovarea unui turism responsabil. Deşi pe plan mondial sintagma este recunoscută şi respectată, în România conceptul nu se regăseşte pe agenda autorităţilor sau cea a mediului academic, motiv pentru care suntem pionieri în promovarea acestei abordări.

crrt.ro
Centrul Român de Resurse în Turism este promotor de activităţi integratoare în domeniul turismului, înţelegând că abordarea acestuia, în România, este adecvată conceptului de turism responsabil. Sunt utilizate diversele resurse care au o relaţie directă cu turismul şi dezvoltarea sa: informaţii actualizate, accesul la expertiză, formarea profesională, elaborarea de studii, rapoarte, baze de date, identificarea de parteneri, dezvoltarea de reţele şi parteneriate.
Programul este implementat prin 11 Centre Regionale de Resurse în Turism care răspund în mod concret nevoilor locale/zonale de dezvoltare prin turism.

turismuldesanatate.ro
Programul îşi propune crearea unei platforme de comunicare, între experţii din domeniul turistic şi cel de sănătate, în vederea identificării principalelor resurse specifice pentru această formă de turism atât în România, cât şi în întreaga lume, dar şi a integrării turismului de sănătate într-un sistem coerent de dezvoltare.

scoaladeturism.crrt.ro
ŞCOALA DE TURISM răspunde la nevoia de creştere a calităţii produselor turistice româneşti, prin furnizarea serviciilor profesionale de educaţie (cursuri acreditate, conferinţe, forumuri, congrese), bazate pe cercetare şi analize sectoriale/locale ale potenţialului turistic.
ŞCOALA DE TURISM se adresează tuturor persoanelor interesate să îşi dezvolte o carieră în domeniul turismului, angajaţilor performanţi, dar şi angajatorilor, ONG-urilor şi instituţiilor publice care urmăresc creşterea calităţii serviciilor turistice prestate.

vacantesicalatorii.ro
Site-ul revistei de turism Vacante si Calatorii.

revistavip.net
site-ul revistei VIP, cea mai veche publicatie romaneasca dedicata personalitatilor.